Greenpeace page theme header image

Laat Rabobank lappen voor de schade

Wist je dat de schade aan natuur en klimaat door de veehouderij de maatschappij al meer dan 100 miljard euro heeft gekost? En dat Rabobank al zo'n 30 jaar lang weet van de schadelijke gevolgen van te veel stikstof, maar toch doorgaat met het aanjagen van de intensieve vee-industrie? 

Ondertussen draait de samenleving op voor de kosten. Hoog tijd dat Rabobank de rekening betaalt van de schade die de bank heeft veroorzaakt. Dat komt neer op 3,1 miljard euro,  laat een analyse in opdracht van Greenpeace zien. Daarom bestoken we nu Rabobank met rekeningen. Hoe meer mensen de rekening sturen, hoe groter de druk op Rabobank. 

Doe mee en stuur Rabobank de rekening van 3,1 miljard.

Greenpeace subscribe page image

Stuur Rabobank de rekening

Vul hieronder je gegevens in en wij sturen uit jouw naam een fysieke rekening van 3,1 miljard euro naar Rabobank. Samen bestoken we Rabobank met rekeningen. 

Persoonlijke gegevens

*
Privacy statement

Lees het volledige privacy statement op onze website.

Greenpeace heeft financiële en niet-financiële supporters en vrijwilligers. De eerste groep steunt ons onder andere met voor ons onmisbare donaties. Met de tweede groep bedoelen we de mensen die ons op andere wijze steunen zoals bij onze (online) acties en petities (hierna acties) om bedrijven of overheden aan te spreken en bepaalde zaken aan de orde te brengen.