Greenpeace page theme header image

30 dagen Groen Leven!

Schrijf je in voor 30 dagen Groen Leven. Dan sturen we je een aantal keer een e-mail met een nieuwe uitdaging, inspiratie en tips. Je staat er niet alleen voor, want mediamaker en Groen-Leven-Guide Lize Korpershoek gidst je er doorheen. Ga ervoor!


Waarom meedoen? Doordat je de challenges aangaat die je van ons krijgt, maak jij kennis hoe het is om duurzamer te leven. Groener leven voelt goed: je maakt evenveel leuke dingen mee, eet nog net zo lekker en tegelijk doe je wat goeds. Als anderen zien hoe jij het duurzame leven aanpakt, dan krijgen zij weer inspiratie. Samen zetten we overheden en bedrijven aan te veranderen.

Greenpeace subscribe page image

Start met 30 dagen Groen Leven!

Doe mee en ontvang elke paar dagen een leuke uitdaging. De reeks stopt vanzelf. Na de reeks weet jij hoe je groene impact maakt. Als je je telefoonnummer achterlaat, krijg je telefonisch ook nog een leuke challenge!

Persoonlijke gegevens

*
Privacy statement

Lees het volledige privacy statement op onze website.

Greenpeace heeft financiële en niet-financiële supporters en vrijwilligers. De eerste groep steunt ons onder andere met voor ons onmisbare donaties. Met de tweede groep bedoelen we de mensen die ons op andere wijze steunen zoals bij onze (online) acties en petities (hierna acties) om bedrijven of overheden aan te spreken en bepaalde zaken aan de orde te brengen.