Greenpeace page theme header image

De Greenpeace Academie

Greenpeace heeft jou nodig om milieuwinst te behalen! In onze academie leiden we talentvolle toekomstige leiders van de klimaat- en milieubeweging op. Je vindt in de academie alle online trainingen. 

 

Meld je aan voor de academie en doorloop onze online introductietraining. Daarna weet jij alles van campagnevoeren. En je weet of je aan de slag wil als e-activist, organizer of actievoerder. Heb je een rol gekozen, dan kun je je aanmelden voor vervolgtrainingen. Bijvoorbeeld een fysieke actietraining of je leert ‘on the job' in het campagnelab.


Let op: onze teams werken ook internationaal, daarom zijn onze trainingen in het Engels!


Greenpeace subscribe page image

JA, IK WIL NAAR DE ACADEMIE

Vul je gegevens in om een profiel te maken. Je krijgt automatisch een mail van de "Greenpeace Open Academie' met verdere instructies!

Persoonlijke gegevens

*
Privacy statement

Lees het volledige privacy statement op onze website.

Greenpeace heeft financiële en niet-financiële supporters en vrijwilligers. De eerste groep steunt ons onder andere met voor ons onmisbare donaties. Met de tweede groep bedoelen we de mensen die ons op andere wijze steunen zoals bij onze (online) acties en petities (hierna acties) om bedrijven of overheden aan te spreken en bepaalde zaken aan de orde te brengen.