Greenpeace page theme header image

Samen krijgen we dit verbod voor elkaar!

HELD! Samen met jou en onze Europese vrienden krijgen we dit Europese verbod op fossiele reclames voor elkaar. Met een brede coalitie van bezorgde burgers, activisten, mensen die werken in de creatieve sector en andere NGO’s breken we de macht van de fossiele industrie. Wil je weten hoe die strijd gaat, of wat jij kan doen? Schrijf je dan in en we houden je op de hoogte. 

Greenpeace subscribe page image

STAP 2: HOE NU VERDER?

Dank voor je steun. Je hebt getekend voor een Europees verbod op fossiele reclames. Samen met jou zijn we onderweg naar 1 miljoen handtekeningen. Te gek! Blijf op de hoogte van deze actie en kijk wat jij nog meer kan doen.


✍️We houden je graag op de hoogte als we een flinke mijlpaal halen en uiteraard wat de EU gaat doen met onze handtekeningen!
⚠️We gaan nog een aantal toffe acties doen waar we je graag van op de hoogte houden.
We geven je handvatten om mee te doen in de campagne!

Persoonlijke gegevens

*
Privacy statement

Lees het volledige privacy statement op onze website.

Greenpeace heeft financiële en niet-financiële supporters en vrijwilligers. De eerste groep steunt ons onder andere met voor ons onmisbare donaties. Met de tweede groep bedoelen we de mensen die ons op andere wijze steunen zoals bij onze (online) acties en petities (hierna acties) om bedrijven of overheden aan te spreken en bepaalde zaken aan de orde te brengen.