Greenpeace page theme header image

JOUW FAVORIETE UITSPRAAK IN DE KRANT?

De kabinetsformatie kent een rommelige start. Maar dat betekent niet dat politiek Den Haag het klimaat aan zijn lot mag overlaten. Wat de politiek de komende vier jaar doet, bepaalt onze toekomst. Daarom komen we in actie.

We zorgen ervoor dat het klimaat hoog op de agenda blijft staan tijdens de formatie. Dat doen we door de leukste afbeeldingen uit de Maak Toekomst Generator in een grote landelijke krant te plaatsen. Zo kan de politiek écht niet meer om ons heen.

We hebben inmiddels al meer dan 1500 donaties mogen ontvangen, waardoor we advertenties in de zaterdageditie van NRC, Trouw en het Parool plaatsen.

We zoeken nog 660 extra donateurs die een donatie doen van €20,00 (een ander bedrag mag natuurlijk ook). Met jouw donatie kunnen we ook een advertentie plaatsen in de zaterdageditie van de Volkskrant. 1500 mensen gingen je al voor. Doe je mee? Je hebt nog tot dinsdag 15 juni de tijd.

MAAK TOEKOMST GENERATOR

Wil jij invloed hebben hoe de advertentie er uit komt te zien? Maak dan je eigen meme in de Maak Toekomst Generator en wie weet zie je jouw meme terug in de krant.

Greenpeace donate page image

Help mee. Doneer nu!

Halve maatregelen zijn niet goed genoeg. Met jouw steun aan Greenpeace zetten wij daarom vol in op structurele oplossingen. We hebben jouw hulp nodig om deze advertenties mogelijk te maken. Doe je mee?

Privacystatement

Greenpeace beschermt je gegevens en geeft ze niet aan derden voor commerciële doeleinden. Lees ook ons privacy-beleid.