Greenpeace page theme header image

Klimaatmars zaterdag 6 november 2021

Op 6 november schrijven we geschiedenis met de grootste klimaat demonstratie ooit. Loop met ons mee en meld je aan. Dan ontvang je als eerste de routekaart van de demonstratie. En houden we je op de hoogte van het laatste Klimaatmars nieuws.

De wereld staat in de fik én onder water tegelijk. Overstromingen, grote bosbranden en droogtes, overal worden mensen getroffen door extreem weer. Dit kan zo niet langer! We roepen op tot politieke actie! Stop met getreuzel en ga aan de bak met ambitieuze, eerlijke plannen om de uitstoot drastisch naar beneden te brengen.

We weten dat in deze klimaatmars heel veel mensen meelopen die voor het eerst aan zoiets meedoen. Daarom lopen we samen! Toon daadkracht, maak toekomst. Meld je aan, dan houden we je van A tot Z op de hoogte met de routekaart en handige info.

We zien je zaterdag 6 november om 13:00 uur op de Dam in Amsterdam.

Greenpeace subscribe page image

MELD JE AAN VOOR DE KLIMAATMARS EN ONTVANG DE ROUTEKAART

Loop mee in de Klimaatmars zaterdag 6 november in Amsterdam. Bij aanmelding ontvang je als eerste de routekaart en handige updates in je mail. Laat je je telefoonnummer achter dan krijg je de routekaart via SMS. Handig toch?

Persoonlijke gegevens

*
Privacy statement

Lees het volledige privacy statement op onze website.

Greenpeace heeft financiële en niet-financiële supporters en vrijwilligers. De eerste groep steunt ons onder andere met voor ons onmisbare donaties. Met de tweede groep bedoelen we de mensen die ons op andere wijze steunen zoals bij onze (online) acties en petities (hierna acties) om bedrijven of overheden aan te spreken en bepaalde zaken aan de orde te brengen.